Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4622
Название: Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів
Авторы: Кравченко, М. Ф.
Криворучко, М. Ю.
Поп, Т. М.
Ключевые слова: пророщене зерно;борошняні вироби;кондитерські вироби;морська харчова сіль
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кравченко М. Ф., Криворучко М. Ю., Поп Т. М. Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 42-48.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання розчину морської харчової солі як середовища для пророщування зерна пшениці. Установлено, що раціональною концентрацією солі в розчині є 2%. Проаналізовано хімічний склад борошна з зерна пшениці, пророщеного у 2%-му розчині морської харчової солі. Доведено, що новий продукт має збагачений хімічний склад порівняно з нативним зерном.
The possibility of using sea salt solution as a nutrient medium for wheat sprouting, is considered. It is established that the rational salt concentration of solution measures 2%. The chemical content of flour made of wheat sprouted in 2% sea salt solution, is analyzed. It is proved that the chemical content of the new product is richer in comparison with that of native grain.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4622
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_8.pdf188.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.