Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46170
Назва: Управління якістю зерна ячменю: метод. рекомендації
Автори: Фатєєв, А. І.
Шедей, Л. О.
Маклюк, О. І.
Доценко, О. В.
Найдьонова, О. Є.
Залізовський, В. С.
Клочко, М. К.
Кудря, С. І.
Попов, С. І.
Казаков, В. О.
Арцих, Р. С.
Панасенко, О. В.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Управління якістю зерна ячменю : метод. рекомендації для спеціалістів с.-г. підприємств і керівників госп-в / уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.]. Харків : ХНАУ, 2010. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Узагальнено результати досліджень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” і Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, а також численних польових досліджень та спостережень інших науковців. Рекомендації призначені спеціалістам сільськогосподарських підприємств і керівникам господарств для впровадження у виробництво систем управління якістю сільськогосподарської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46170
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
R_Upravlinnya yakistyu zerna yachmenyu _2010.pdf850.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.