Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФатєєв, А. І.-
dc.contributor.authorШедей, Л. О.-
dc.contributor.authorМаклюк, О. І.-
dc.contributor.authorДоценко, О. В.-
dc.contributor.authorНайдьонова, О. Є.-
dc.contributor.authorЗалізовський, В. С.-
dc.contributor.authorКлочко, М. К.-
dc.contributor.authorКудря, С. І.-
dc.contributor.authorПопов, С. І.-
dc.contributor.authorКазаков, В. О.-
dc.contributor.authorАрцих, Р. С.-
dc.contributor.authorПанасенко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-25T11:22:32Z-
dc.date.available2024-01-25T11:22:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУправління якістю зерна ячменю : метод. рекомендації для спеціалістів с.-г. підприємств і керівників госп-в / уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.]. Харків : ХНАУ, 2010. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46170-
dc.description.abstractУзагальнено результати досліджень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” і Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, а також численних польових досліджень та спостережень інших науковців. Рекомендації призначені спеціалістам сільськогосподарських підприємств і керівникам господарств для впровадження у виробництво систем управління якістю сільськогосподарської продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.titleУправління якістю зерна ячменю: метод. рекомендаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
R_Upravlinnya yakistyu zerna yachmenyu _2010.pdf850.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.