Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Назва: Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури
Автори: Островерх, О. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Островерх О. В. Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про оптимізацію співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури організацій аграрної сфери.
The artikle under revie deals of influence of the optimal production structure on the efficiency of functionihg of an economic organization of the agro-industrial complex system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Розташовується у зібраннях:Випуск 137: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_137_2013_32.pdf272.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.