Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Title: Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури
Authors: Островерх, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Островерх О. В. Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Abstract: У статті йдеться про оптимізацію співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури організацій аграрної сфери.
The artikle under revie deals of influence of the optimal production structure on the efficiency of functionihg of an economic organization of the agro-industrial complex system.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Appears in Collections:Випуск 137: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_137_2013_32.pdf272.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.