Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Название: Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури
Авторы: Островерх, О. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Островерх О. В. Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Краткий осмотр (реферат): У статті йдеться про оптимізацію співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури організацій аграрної сфери.
The artikle under revie deals of influence of the optimal production structure on the efficiency of functionihg of an economic organization of the agro-industrial complex system.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Располагается в коллекциях:Випуск 137: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_137_2013_32.pdf272.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.