Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040
Title: | Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури |
Authors: | Островерх, О. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Островерх О. В. Оптимізації співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137 |
Abstract: | У статті йдеться про оптимізацію співвідношення між тваринництвом і рослинництвом як основний напрямок удосконалення виробничої структури організацій аграрної сфери. The artikle under revie deals of influence of the optimal production structure on the efficiency of functionihg of an economic organization of the agro-industrial complex system. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46040 |
Appears in Collections: | Випуск 137: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_137_2013_32.pdf | 272.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.