Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45841
Title: Категорія модальності у правилах користування електронною поштою
Authors: Павленко, В. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Руденко, С. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павленко В. Л. Категорія модальності у правилах користування електронною поштою. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Руденко С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 395.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45841
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_395.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.