Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45816
Название: Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини)
Авторы: Хабенко, У. В.
Научный руководитель: Скриннік, Н. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хабенко У. В. Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 370.
Краткий осмотр (реферат): Як складова їжі, рослинні речовини можуть мати як сприятливий для здоров’я, так і шкідливий вплив.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45816
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_370.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.