Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4575
Назва: Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість
Інші назви: Technological processes of hay harvesting and the ir flexibility
Автори: Кузьменко, В. Ф.
Максіменко, В. В.
Братішко, В. В.
Ключові слова: сіно;технологічний процес заготівлі;гнучкість технологічного процесу;hay;technological process of harvesting;flexibility of technological process
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кузьменко В. Ф., Максіменко В. В., Братішко В. В. Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 47-50.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Короткий огляд (реферат): Сформовано поняття гнучкості технологічного процесу заготівлі сіна, запропоновано залежності для визначення величини гнучкості, визначено величину гнучкості трьох варіантів технологічних процесів заготівлі сіна.
The concept of flexibility of thetechnological process of haymaking is formed, the dependences for determining the value of flexibilityare proposed, the value of flexibility of three variants of technological processes of haymaking is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4575
Розташовується у зібраннях:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf316.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.