Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4575
Название: | Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість |
Другие названия: | Technological processes of hay harvesting and the ir flexibility |
Авторы: | Кузьменко, В. Ф. Максіменко, В. В. Братішко, В. В. |
Ключевые слова: | сіно;технологічний процес заготівлі;гнучкість технологічного процесу;hay;technological process of harvesting;flexibility of technological process |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Кузьменко В. Ф., Максіменко В. В., Братішко В. В. Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 47-50. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 |
Краткий осмотр (реферат): | Сформовано поняття гнучкості технологічного процесу заготівлі сіна, запропоновано залежності для визначення величини гнучкості, визначено величину гнучкості трьох варіантів технологічних процесів заготівлі сіна. The concept of flexibility of thetechnological process of haymaking is formed, the dependences for determining the value of flexibilityare proposed, the value of flexibility of three variants of technological processes of haymaking is determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4575 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16.pdf | 316.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.