Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьменко, В. Ф.-
dc.contributor.authorМаксіменко, В. В.-
dc.contributor.authorБратішко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-10T04:21:21Z-
dc.date.available2022-08-10T04:21:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКузьменко В. Ф., Максіменко В. В., Братішко В. В. Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 47-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4575-
dc.description.abstractСформовано поняття гнучкості технологічного процесу заготівлі сіна, запропоновано залежності для визначення величини гнучкості, визначено величину гнучкості трьох варіантів технологічних процесів заготівлі сіна.uk_UA
dc.description.abstractThe concept of flexibility of thetechnological process of haymaking is formed, the dependences for determining the value of flexibilityare proposed, the value of flexibility of three variants of technological processes of haymaking is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211-
dc.subjectсіноuk_UA
dc.subjectтехнологічний процес заготівліuk_UA
dc.subjectгнучкість технологічного процесуuk_UA
dc.subjecthayuk_UA
dc.subjecttechnological process of harvestinguk_UA
dc.subjectflexibility of technological processuk_UA
dc.titleТехнологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкістьuk_UA
dc.title.alternativeTechnological processes of hay harvesting and the ir flexibilityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf316.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.