Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4575
Title: Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість
Other Titles: Technological processes of hay harvesting and the ir flexibility
Authors: Кузьменко, В. Ф.
Максіменко, В. В.
Братішко, В. В.
Keywords: сіно;технологічний процес заготівлі;гнучкість технологічного процесу;hay;technological process of harvesting;flexibility of technological process
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Кузьменко В. Ф., Максіменко В. В., Братішко В. В. Технологічні процеси заготівлі сіна та їх гнучкість. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 47-50.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Abstract: Сформовано поняття гнучкості технологічного процесу заготівлі сіна, запропоновано залежності для визначення величини гнучкості, визначено величину гнучкості трьох варіантів технологічних процесів заготівлі сіна.
The concept of flexibility of thetechnological process of haymaking is formed, the dependences for determining the value of flexibilityare proposed, the value of flexibility of three variants of technological processes of haymaking is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4575
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf316.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.