Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45742
Название: How to set up your home bar? (Яким повинен бути домашній бар?)
Авторы: Слюсар, А. А.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Слюсар А. А. How to set up your home bar? (Яким повинен бути домашній бар?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 356.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді даються поради щодо того, яким має бути домашній бар, які алкогольні та безалкогольні напої слід підібрати, який посуд та інше необхідне барне обладнання слід мати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45742
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_356.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.