Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorСлюсар, А. А.-
dc.date.accessioned2024-01-19T08:26:42Z-
dc.date.available2024-01-19T08:26:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСлюсар А. А. How to set up your home bar? (Яким повинен бути домашній бар?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45742-
dc.description.abstractУ доповіді даються поради щодо того, яким має бути домашній бар, які алкогольні та безалкогольні напої слід підібрати, який посуд та інше необхідне барне обладнання слід мати.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHow to set up your home bar? (Яким повинен бути домашній бар?)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_356.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.