Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45737
Назва: Іnnovations in food catering (Інновації в ресторанному господарстві)
Автори: Сидельникова, Т. С.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сидельникова Т. С. Іnnovations in food catering (Інновації в ресторанному господарстві). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 352.
Короткий огляд (реферат): У доповіді йдеться про основні напрями інноваційної діяльності у сфері ресторанного господарства, а також фактори, що впливають на інноваційний розвиток ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45737
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_352.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.