Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45737
Название: Іnnovations in food catering (Інновації в ресторанному господарстві)
Авторы: Сидельникова, Т. С.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сидельникова Т. С. Іnnovations in food catering (Інновації в ресторанному господарстві). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 352.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді йдеться про основні напрями інноваційної діяльності у сфері ресторанного господарства, а також фактори, що впливають на інноваційний розвиток ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45737
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_352.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.