Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45735
Название: The current state of coffee house in Ukraine (Сучасний стан кав’ярень в Україні)
Авторы: Середіна, А. С.
Научный руководитель: Подворна, Л. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Середіна А. С. The current state of coffee house in Ukraine (Сучасний стан кав’ярень в Україні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 351.
Краткий осмотр (реферат): Останнім часом зросла популярність кав’ярень, їх відкривають щороку все більше і більше. В цій праці буде більш детально розглянуто питання популярності кав’ярень в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45735
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_351.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.