Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorСередіна, А. С.-
dc.date.accessioned2024-01-19T08:16:06Z-
dc.date.available2024-01-19T08:16:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСередіна А. С. The current state of coffee house in Ukraine (Сучасний стан кав’ярень в Україні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 351.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45735-
dc.description.abstractОстаннім часом зросла популярність кав’ярень, їх відкривають щороку все більше і більше. В цій праці буде більш детально розглянуто питання популярності кав’ярень в Україні.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe current state of coffee house in Ukraine (Сучасний стан кав’ярень в Україні)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_351.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.