Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45664
Title: | Traditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом) |
Authors: | Придеіна, А. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Муравйова, О. М. Крупей, М. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Придеіна А. О. Traditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 337. |
Abstract: | У контексті ідей гуманістичної, особистісно орієнтованої освіти обґрунтовано місце та значення ЗМІ у освітньому процесі, а також визначено основні засади медіаосвіти студентів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45664 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_337.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.