Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45664
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.advisor | Крупей, М. І. | - |
dc.contributor.author | Придеіна, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T11:28:40Z | - |
dc.date.available | 2024-01-18T11:28:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Придеіна А. О. Traditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 337. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45664 | - |
dc.description.abstract | У контексті ідей гуманістичної, особистісно орієнтованої освіти обґрунтовано місце та значення ЗМІ у освітньому процесі, а також визначено основні засади медіаосвіти студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Traditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_337.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.