Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.advisorКрупей, М. І.-
dc.contributor.authorПридеіна, А. О.-
dc.date.accessioned2024-01-18T11:28:40Z-
dc.date.available2024-01-18T11:28:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПридеіна А. О. Traditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 337.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45664-
dc.description.abstractУ контексті ідей гуманістичної, особистісно орієнтованої освіти обґрунтовано місце та значення ЗМІ у освітньому процесі, а також визначено основні засади медіаосвіти студентів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTraditional and emerging practices for managing restaurant business (Традиційні та нові практики управління ресторанним бізнесом)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_337.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.