Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45643
Title: 7 key operational areas of hotel managment (7 ключових сфер управління готелями)
Authors: Онопрієнко, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Удовенко, І. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онопрієнко В. В. 7 key operational areas of hotel managment (7 ключових сфер управління готелями). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 321.
Abstract: Злагоджена робота готелю не можлива без сімох основних ключових сфер.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45643
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_321.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.