Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45643
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУдовенко, І. В.-
dc.contributor.authorОнопрієнко, В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-18T10:47:23Z-
dc.date.available2024-01-18T10:47:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОнопрієнко В. В. 7 key operational areas of hotel managment (7 ключових сфер управління готелями). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 321.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45643-
dc.description.abstractЗлагоджена робота готелю не можлива без сімох основних ключових сфер.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.title7 key operational areas of hotel managment (7 ключових сфер управління готелями)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_321.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.