Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45641
Назва: Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування)
Автори: Окором, A. В.
Науковий керівник : Борисова, А. О.
Удовенко, І. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Окором A. В. Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Борисова А. О., Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 319.
Короткий огляд (реферат): Зміна клімату може вплинути на доступність їжі, зменшити доступ до продуктів харчування та вплинути на їх якість. Наприклад, прогнозоване підвищення температури, зміна структури опадів та екстремальних погодних явищ, зменшення кількості води можуть призвести до зниження продуктивності сільського господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45641
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_319.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.