Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45641
Название: Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування)
Авторы: Окором, A. В.
Научный руководитель: Борисова, А. О.
Удовенко, І. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Окором A. В. Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Борисова А. О., Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 319.
Краткий осмотр (реферат): Зміна клімату може вплинути на доступність їжі, зменшити доступ до продуктів харчування та вплинути на їх якість. Наприклад, прогнозоване підвищення температури, зміна структури опадів та екстремальних погодних явищ, зменшення кількості води можуть призвести до зниження продуктивності сільського господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45641
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_319.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.