Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45641
Title: Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування)
Authors: Окором, A. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Борисова, А. О.
Удовенко, І. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Окором A. В. Climate change global impact on nutrition (Глобальний вплив кліматичних змін на харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Борисова А. О., Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 319.
Abstract: Зміна клімату може вплинути на доступність їжі, зменшити доступ до продуктів харчування та вплинути на їх якість. Наприклад, прогнозоване підвищення температури, зміна структури опадів та екстремальних погодних явищ, зменшення кількості води можуть призвести до зниження продуктивності сільського господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45641
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_319.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.