Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45615
Назва: Kentucky fried chicken (Смажене курча з Кентуккі)
Автори: Марченко, С. Ю.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Марченко С. Ю. Kentucky fried chicken (Смажене курча з Кентуккі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 304.
Короткий огляд (реферат): У доповіді розповідається про мережу фаст-фуду KFC, її заснування, становлення на батьківщині та розвиток на міжнародному рівні, надаються особливості її закладів та деякі відомості про засновника та обличчя компанії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45615
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_304.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.