Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45615
Название: Kentucky fried chicken (Смажене курча з Кентуккі)
Авторы: Марченко, С. Ю.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Марченко С. Ю. Kentucky fried chicken (Смажене курча з Кентуккі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 304.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді розповідається про мережу фаст-фуду KFC, її заснування, становлення на батьківщині та розвиток на міжнародному рівні, надаються особливості її закладів та деякі відомості про засновника та обличчя компанії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45615
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_304.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.