Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45605
Название: The secrets of italian sauces for pasta (Секрети італійських соусів для пасти)
Авторы: Крайнов М. С.
Научный руководитель: Ков’ях І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крайнов М. С. The secrets of italian sauces for pasta (Секрети італійських соусів для пасти). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 296.
Краткий осмотр (реферат): Представлені тези доповіді про рецептуру, технологію приготування та традиції споживання пасти з особливими італійськими соусами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45605
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_296.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.