Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Назва: Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Автори: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Попова, Т. М.
Гапонцева, О. В.
Ключові слова: яблука;теплова обробка;кольоропараметричні характеристики
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_60.pdf299.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.