Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Попова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гапонцева, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T14:34:30Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T14:34:30Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик. | uk_UA |
dc.description.abstract | There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | яблука | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | кольоропараметричні характеристики | uk_UA |
dc.title | Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_60.pdf | 299.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.