Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T14:34:30Z-
dc.date.available2022-08-09T14:34:30Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559-
dc.description.abstractНаведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик.uk_UA
dc.description.abstractThere are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectкольоропараметричні характеристикиuk_UA
dc.titleВплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_60.pdf299.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.