Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4559
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Попова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гапонцева, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T14:34:30Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T14:34:30Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик. | uk_UA |
dc.description.abstract | There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | яблука | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | кольоропараметричні характеристики | uk_UA |
dc.title | Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_60.pdf | 299.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.