Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Название: Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа
Авторы: Маєвська, Т. М.
Віннов, О. С.
Ключевые слова: фарш з коропа;промивання водою;білкові компоненти;промивання
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа.
The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_58.pdf422.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.