Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Название: | Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа |
Авторы: | Маєвська, Т. М. Віннов, О. С. |
Ключевые слова: | фарш з коропа;промивання водою;білкові компоненти;промивання |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури
промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа. The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_58.pdf | 422.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.