Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маєвська, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Віннов, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T14:03:54Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T14:03:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фарш з коропа | uk_UA |
dc.subject | промивання водою | uk_UA |
dc.subject | білкові компоненти | uk_UA |
dc.subject | промивання | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_58.pdf | 422.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.