Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаєвська, Т. М.-
dc.contributor.authorВіннов, О. С.-
dc.date.accessioned2022-08-09T14:03:54Z-
dc.date.available2022-08-09T14:03:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМаєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555-
dc.description.abstractДосліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфарш з коропаuk_UA
dc.subjectпромивання водоюuk_UA
dc.subjectбілкові компонентиuk_UA
dc.subjectпромиванняuk_UA
dc.titleОбґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_58.pdf422.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.