Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45489
Назва: Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи
Автори: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45489
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Pz_1_SOOMPKHV_Okholodzhuvach KM syru_23.pdf701.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.