Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45489
Title: Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45489
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Pz_1_SOOMPKHV_Okholodzhuvach KM syru_23.pdf701.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.