Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45486
Назва: | Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи |
Автори: | Гурський, П. В. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 12 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45486 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Pz_3_Aparat_plavlennya_syru_23.pdf | 347.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.