Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-15T14:36:27Z | - |
dc.date.available | 2024-01-15T14:36:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45486 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Pz_3_Aparat_plavlennya_syru_23.pdf | 347.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.