Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45391
Назва: | Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №1” |
Автори: | Проскурня, Єгор Сергійович |
Науковий керівник : | Городецька, Т. Є. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики |
Ключові слова: | вантажні перевезення;транспортна задача;метод комівояжера;ковбасні вироби;транспортна робота;диспетчерське керування;ефективність доставки |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Проскурня Є. С. Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №1: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Т. Є. Городецька; Харків, 2023. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка міста Харкова за маршрутом №1. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки ковбасних виробів за оптимальним маршрутом №1. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі шляхом застосування оптимального розвізного маршруту. Вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №1 по доставці ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельних точок мікрорайону Салтівка м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 23,0 км до значень 19,9 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 7,1 км до значень 5,5 км. Час перебування автомобіля на маршруті №1 зменшився з 0,901 години до 0,717 години, тобто на 20,42%. Коефіцієнт використання пробігу за оптимальним маршрутом №1, в порівнянні з вихідним, збільшився з 0,69 до 0,72. Коефіцієнт використання вантажопідйомності становить 0,78. Виконано розрахунок собівартості перевезень ковбасних виробів за оптимальним та вихідним маршрутами. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом №1 складає 318,24 грн/т, за вихідним маршрутом 436,31 грн/т, що на 27,06 % меньше, ніж за вихідним маршрутом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45391 |
Розташовується у зібраннях: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_414_275-19-01_Proskurnya.pdf Restricted Access | 13.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.