Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45391
Назва: Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №1”
Автори: Проскурня, Єгор Сергійович
Науковий керівник : Городецька, Т. Є.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключові слова: вантажні перевезення;транспортна задача;метод комівояжера;ковбасні вироби;транспортна робота;диспетчерське керування;ефективність доставки
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Проскурня Є. С. Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №1: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Т. Є. Городецька; Харків, 2023. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка міста Харкова за маршрутом №1. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки ковбасних виробів за оптимальним маршрутом №1. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі шляхом застосування оптимального розвізного маршруту. Вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №1 по доставці ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельних точок мікрорайону Салтівка м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 23,0 км до значень 19,9 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 7,1 км до значень 5,5 км. Час перебування автомобіля на маршруті №1 зменшився з 0,901 години до 0,717 години, тобто на 20,42%. Коефіцієнт використання пробігу за оптимальним маршрутом №1, в порівнянні з вихідним, збільшився з 0,69 до 0,72. Коефіцієнт використання вантажопідйомності становить 0,78. Виконано розрахунок собівартості перевезень ковбасних виробів за оптимальним та вихідним маршрутами. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом №1 складає 318,24 грн/т, за вихідним маршрутом 436,31 грн/т, що на 27,06 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45391
Розташовується у зібраннях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_414_275-19-01_Proskurnya.pdf
  Restricted Access
13.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.