Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Назва: Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні
Автори: Шубін, Богдан Вячеславович
Науковий керівник : Кравцов, А. Г.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключові слова: продукти харчування;міські перевезення;рухомий склад;маршрут
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шубін Б. В. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2023. 59 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об’єкт дослідження: процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження: вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. Робоча гіпотеза: розробка і використання раціональних розвізних маршрутів дозволить підвищити ефективність доставки продуктів харчування у міському сполученні. Сучасні умови які викликані військовими діями в Україні безумовно впливають на всі сфери включаючи і транспортну сферу, а саме транспортування продуктів харчування безпосередньо в міському сполученні.. Для підвищення ефективності обслуговування замовників дрібних партій вантажу було запропоновано методику розробки раціональних розвізних маршрутів, які враховують час доставки вантажу. В якості критерію ефективності обрано загальні витрати на доставку вантажу. Визначено, що автомобіль Man LE., вантажністю 6 т забезпечує найменші витрати на доставку, які складають 355,6 грн та найменший час доставки вантажу, який складає 4,33 год. . В результаті розрахунків визначено, що економічний ефект дорівнює 43692 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів 47,8 % Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані під час організації доставки продуктів харчування розвізними маршрутами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Розташовується у зібраннях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_B_275-19z-01_Shubin.pdf
  Restricted Access
6.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.