Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Назва: | Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні |
Автори: | Шубін, Богдан Вячеславович |
Науковий керівник : | Кравцов, А. Г. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики |
Ключові слова: | продукти харчування;міські перевезення;рухомий склад;маршрут |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Шубін Б. В. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2023. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження: зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об’єкт дослідження: процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження: вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. Робоча гіпотеза: розробка і використання раціональних розвізних маршрутів дозволить підвищити ефективність доставки продуктів харчування у міському сполученні. Сучасні умови які викликані військовими діями в Україні безумовно впливають на всі сфери включаючи і транспортну сферу, а саме транспортування продуктів харчування безпосередньо в міському сполученні.. Для підвищення ефективності обслуговування замовників дрібних партій вантажу було запропоновано методику розробки раціональних розвізних маршрутів, які враховують час доставки вантажу. В якості критерію ефективності обрано загальні витрати на доставку вантажу. Визначено, що автомобіль Man LE., вантажністю 6 т забезпечує найменші витрати на доставку, які складають 355,6 грн та найменший час доставки вантажу, який складає 4,33 год. . В результаті розрахунків визначено, що економічний ефект дорівнює 43692 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів 47,8 % Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані під час організації доставки продуктів харчування розвізними маршрутами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384 |
Розташовується у зібраннях: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_275-19z-01_Shubin.pdf Restricted Access | 6.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.