Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кравцов, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Шубін, Богдан Вячеславович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-12T11:46:30Z | - |
dc.date.available | 2024-01-12T11:46:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шубін Б. В. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження: зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об’єкт дослідження: процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження: вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. Робоча гіпотеза: розробка і використання раціональних розвізних маршрутів дозволить підвищити ефективність доставки продуктів харчування у міському сполученні. Сучасні умови які викликані військовими діями в Україні безумовно впливають на всі сфери включаючи і транспортну сферу, а саме транспортування продуктів харчування безпосередньо в міському сполученні.. Для підвищення ефективності обслуговування замовників дрібних партій вантажу було запропоновано методику розробки раціональних розвізних маршрутів, які враховують час доставки вантажу. В якості критерію ефективності обрано загальні витрати на доставку вантажу. Визначено, що автомобіль Man LE., вантажністю 6 т забезпечує найменші витрати на доставку, які складають 355,6 грн та найменший час доставки вантажу, який складає 4,33 год. . В результаті розрахунків визначено, що економічний ефект дорівнює 43692 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів 47,8 % Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані під час організації доставки продуктів харчування розвізними маршрутами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | міські перевезення | uk_UA |
dc.subject | рухомий склад | uk_UA |
dc.subject | маршрут | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики | - |
Appears in Collections: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_B_275-19z-01_Shubin.pdf Restricted Access | 6.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.