Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Название: Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні
Авторы: Шубін, Богдан Вячеславович
Научный руководитель: Кравцов, А. Г.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключевые слова: продукти харчування;міські перевезення;рухомий склад;маршрут
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шубін Б. В. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2023. 59 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета дослідження: зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об’єкт дослідження: процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження: вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. Робоча гіпотеза: розробка і використання раціональних розвізних маршрутів дозволить підвищити ефективність доставки продуктів харчування у міському сполученні. Сучасні умови які викликані військовими діями в Україні безумовно впливають на всі сфери включаючи і транспортну сферу, а саме транспортування продуктів харчування безпосередньо в міському сполученні.. Для підвищення ефективності обслуговування замовників дрібних партій вантажу було запропоновано методику розробки раціональних розвізних маршрутів, які враховують час доставки вантажу. В якості критерію ефективності обрано загальні витрати на доставку вантажу. Визначено, що автомобіль Man LE., вантажністю 6 т забезпечує найменші витрати на доставку, які складають 355,6 грн та найменший час доставки вантажу, який складає 4,33 год. . В результаті розрахунків визначено, що економічний ефект дорівнює 43692 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів 47,8 % Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані під час організації доставки продуктів харчування розвізними маршрутами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45384
Располагается в коллекциях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_B_275-19z-01_Shubin.pdf
  Restricted Access
6.11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.