Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Назва: Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів
Автори: Богза, С. Л.
Суйков, С. Ю.
Брановицька, Т. Ю.
Толстенко, Д. П.
Матвійчук, Г. В.
Ключові слова: ідентифікація;винні вироби;виноробна галузь України;вино
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Богза С. Л., Суйков С. Ю., Брановицька Т. Ю., Толстенко Д. П., Матвійчук Г. В. Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 301-309.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання сучасних методів ідентифікації національних винних виробів, визначено їх можливості. Установлено недоліки чинної нормативно-правової бази, що регламентує виноробну галузь України.
Established the problem of modern methods to identify wine products, determine their capabilities. Established deficiencies of the regulatory framework governing the wine industry of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_48.pdf271.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.