Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Название: Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів
Авторы: Богза, С. Л.
Суйков, С. Ю.
Брановицька, Т. Ю.
Толстенко, Д. П.
Матвійчук, Г. В.
Ключевые слова: ідентифікація;винні вироби;виноробна галузь України;вино
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Богза С. Л., Суйков С. Ю., Брановицька Т. Ю., Толстенко Д. П., Матвійчук Г. В. Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 301-309.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання сучасних методів ідентифікації національних винних виробів, визначено їх можливості. Установлено недоліки чинної нормативно-правової бази, що регламентує виноробну галузь України.
Established the problem of modern methods to identify wine products, determine their capabilities. Established deficiencies of the regulatory framework governing the wine industry of Ukraine.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_48.pdf271.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.