Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271
Назва: | Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу |
Інші назви: | Методыопределениямеханико-технологическихсвойствпремикса Methodsofdeterminationof mekhaniko-technological propertiesofthepremix |
Автори: | Брагінець, М. В. Богданов, Є. В. Стрельченко, А. М. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Брагінець М. В., Богданов Є. В., Стрельченко С. М. Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 111-115. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена визначенню механіко-технологічних властивостей преміксу. Викладено методики і результати визначення основних механіко- технологічних показників, таких як гранулометричний склад, кути зовнішнього та внутрішнього тертя, вологість і насипна щільність. Статья посвящена определению механико-технологических свойств премикса. Изложены методики и результаты определения основных механико- технологических показателей, таких как гранулометрический состав, углы внешнего и внутреннего трения, влажность и насыпная плотность. Article is devoted to determination of mekhaniko-technological properties of premix. Techniques and results of definition of the main mekhaniko-technological parameters such as granulometric structure, corners of external and internal friction, humidity and bulkdensity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_132_2013_19.pdf | 218.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.