Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271
Название: Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу
Другие названия: Методыопределениямеханико-технологическихсвойствпремикса
Methodsofdeterminationof mekhaniko-technological propertiesofthepremix
Авторы: Брагінець, М. В.
Богданов, Є. В.
Стрельченко, А. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Брагінець М. В., Богданов Є. В., Стрельченко С. М. Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 111-115.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена визначенню механіко-технологічних властивостей преміксу. Викладено методики і результати визначення основних механіко- технологічних показників, таких як гранулометричний склад, кути зовнішнього та внутрішнього тертя, вологість і насипна щільність.
Статья посвящена определению механико-технологических свойств премикса. Изложены методики и результаты определения основных механико- технологических показателей, таких как гранулометрический состав, углы внешнего и внутреннего трения, влажность и насыпная плотность.
Article is devoted to determination of mekhaniko-technological properties of premix. Techniques and results of definition of the main mekhaniko-technological parameters such as granulometric structure, corners of external and internal friction, humidity and bulkdensity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271
Располагается в коллекциях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_132_2013_19.pdf218.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.