Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271
Название: | Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу |
Другие названия: | Методыопределениямеханико-технологическихсвойствпремикса Methodsofdeterminationof mekhaniko-technological propertiesofthepremix |
Авторы: | Брагінець, М. В. Богданов, Є. В. Стрельченко, А. М. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Брагінець М. В., Богданов Є. В., Стрельченко С. М. Методи визначення механіко-технологічних властивостей преміксу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 111-115. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132 |
Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена визначенню механіко-технологічних властивостей преміксу. Викладено методики і результати визначення основних механіко- технологічних показників, таких як гранулометричний склад, кути зовнішнього та внутрішнього тертя, вологість і насипна щільність. Статья посвящена определению механико-технологических свойств премикса. Изложены методики и результаты определения основных механико- технологических показателей, таких как гранулометрический состав, углы внешнего и внутреннего трения, влажность и насыпная плотность. Article is devoted to determination of mekhaniko-technological properties of premix. Techniques and results of definition of the main mekhaniko-technological parameters such as granulometric structure, corners of external and internal friction, humidity and bulkdensity. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45271 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_132_2013_19.pdf | 218.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.