Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45211
Название: Підходи до формування кадрової політики в підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Оноприєнко, А. Ю.
Научный руководитель: Ткаченко, О. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Оноприєнко А. Ю. Підходи до формування кадрової політики в підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ткаченко О. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 306.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45211
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_306-306.pdf154 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.