Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45201
Title: Принципи та аспекти розвитку агротуризму в Україні
Authors: Кучеренко, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютін, В. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кучеренко І. С. Принципи та аспекти розвитку агротуризму в Україні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Селютін В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 302.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45201
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_302-302.pdf193.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.