Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516
Название: | Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління |
Авторы: | Дубініна, А. А. Хацкевич, Ю. М. |
Ключевые слова: | сьомга;засол;способи соління;рибна сировина |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 261-265. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено залежність швидкості проходження процесу
просолювання сьомги охолодженої від температури м’язової тканини, за
різних способів засолу: сухому, мокрому, ін’єкційному. Dependence of the speed of salting of refrigerated salmon on temperatures of muscle under the different methods of salting: dry, moisture and injection. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_42.pdf | 255.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.