Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T11:04:16Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T11:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 261-265. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516 | - |
dc.description.abstract | Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої від температури м’язової тканини, за різних способів засолу: сухому, мокрому, ін’єкційному. | uk_UA |
dc.description.abstract | Dependence of the speed of salting of refrigerated salmon on temperatures of muscle under the different methods of salting: dry, moisture and injection. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сьомга | uk_UA |
dc.subject | засол | uk_UA |
dc.subject | способи соління | uk_UA |
dc.subject | рибна сировина | uk_UA |
dc.title | Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_42.pdf | 255.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.