Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137
Title: | Перспективи виробництва органічних харчових продуктів |
Authors: | Одарченко, Д. М. Полупан, В. В. Гринько, В. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Одарченко Д. М., Полупан В. В., Гринько В. В. Перспективи виробництва органічних харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 501-502 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-502-503.pdf | 124.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.